Automate programabile

Controlerul logic programabil (PLC) este un sistem de control care utilizeaza operatii electronice.Procedurile sale usoare de stocare, principiile extinse la indemana, functiile de control secvential / de pozitie, numararea cu timp si controlul intrare / iesire sunt aplicate pe scara larga in domeniul controlului automatizarii industriale.

Sistemele de control logic programabile din seria DVP de la Delta ofera aplicatii de mare viteza, stabile si extrem de fiabile in toate tipurile de masini de automatizare industriala. In plus fata de functionarea logica rapida, instructiuni prietenoase si carduri cu functii multiple, DVP-PLC suporta si diferite protocoale de comunicatie, conectand unitatea motorica AC, servo, interfata masina si controlerul de temperatura al Deltei prin intermediul retelei industriale, "Delta Solution"pentru toti utilizatorii.

ISPSoft este o aplicatie software de programare extrem de accesibila pentru controlerii logici programabili (PLC). Cu interfata modulara de editare, ISPSoft integreaza configuratia hardware, configuratia retelei si programarea controlului miscarii in aceeasi platforma de editare. ISPSoft usor de utilizat ofera interfete grafice si wizard-uri convenabili pentru a imbunatati accesibilitatea software-ului, precum si flexibilitatea de editare.

ISPSoft ofera pana la 5 instrumente de programare *, printre care: Diagrama Ladder (LD), Diagrama blocurilor de functii (FBD), Diagrama functiilor succesive (SFC), Lista de instructiuni (IL) si Textul structurat (ST) pentru o eficienta mai buna de editare.

Delta ISPSoft adopta standardul IEC 61131-3 si sustine blocurile de functii PLCopen® pentru configurarea rapida a programelor de control al miscarii care va ajuta sa salvati timpul de dezvoltare a proiectului si sa realizati solutii inteligente si puternice de control industrial.